logo
GALLERY

Izložbe

2018/02  –  izložba Boja

Izložba foto kluba Čakovec pod nazivom Boja otvorena je 12.02.2018.  U Galeriji Scheier u Čakovcu predstavljen sam sa fotografijom Lonely Red Friend.

Lonely Red Friend

2018/02  –  izložba 4. Pannonia reflections

Salon fotografije u Lendavi, 4. po redu, Pannonia reflections – u kategoriji Water mi prošle dvije fotografije od kojih je jedna završila na zidu. Moja fotografija Dobra na izložbi salona.

Ja i moja Dobra

2017/12  –  izložba Odlučujući trenutak 2017

Moja fotografija rukometasica ŽRK “Zrinski” Čakovec ušla u uži izbor i završila na izložbi “Odlučujući trenutak 2017” u Rijeci, u organizaciji “Zajednica sportova Primorsko-goranske županije”

Ljepotice i grubost

 

2017/09  –  izložba Reka Mura od pomladi do poletja

U susjednoj Sloveniji na foto natjecaju “Reka Mura od pomladi do poletja” u kategoriji “reka Mura in ljudje” osvojio sam prvo mjesto sa fotografijom mosta na rijeci Muri kod Kotoribe. Izložba je bila održana u prirodi kraj Mure.

Resimo Muro – 1.mjestu u kategoriji “Mura i ljudi”

2016/11  –  izložba Kolekcija

Tema zajedničke godišnje izložbe foto kluba Čakovec bila je Kolekcija. U Galeriji Scheier u Čakovcu predstavljen sam sa 4 fotografije koje su činile kolekciju pod nazivom Kamen i more.

kolekcija Kamen i more

 

2015/11  –  izložba Zimska priča

Na Općem odjelu Knjižnice “Nikola Zrinski” Čakovec i u suradnji  sa foto klubom Čakovec otvorena je izložba na temu Zimska priča. Snježna idila iz perivoja Zrinski je bio moj odabir.

foto: Mateja Bajs

2015/11  –  izložba FKČK 10 sekundi

Još jedna zajednička godišnja izložba članova foto kluba Čakovec u Galeriji Scheier u Čakovcu. Tema izložbe je bila 10 sekundi. Učestvovao sam sa dvije fotografije.

moje fotografije – lijevo i desno

2015/9  –  40 godina perivoja Zrinski 

Prije 40 godina 17. rujna 1975. godine rješenjem ondašnjeg Republičkog zavoda za zaštitu prirode Republike Hrvatske Perivoj Zrinski u Čakovcu stavlja se pod trajnu zaštitu sukladno Zakonu o zaštiti prirode pa je to bilo prvo takvo zaštićeno područje u Međimurju.

Povodom ove obljetnice knjižnica Nikola Zrinski Čakovec, Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode i Foto klub Čakovec priredili su izložbu fotografija.

dvije fotografije zimske idile perivoja Zrinski

2015/5  –  Priroda mojeg zavičaja Međimurja

Foto natjecaj Priroda mojeg zavičaja Međimurja u realizaciji Međimurske prirode Križovec, gdje je bila otvorena i izlozba, izložene su bile sve moje poslane fotografije, no u najvecem formatu je bila Mura’s lulliby koja je osvojila drugu nagradu.

u sredini – Mura’s lullaby

2015/5  –  Rovinj Photodays 2015

Na danima fotografije Rovinj Photodays foto klub Čakovec je imao pano sa nekim fotografijama sa izložbe Minimalizam. Moja izložena fotografija je bila Lamp.

gore desno – Lamp

2015/4  –  Camera Obscura Gigantica

Camera Obscura Gigantica u centru Čakovca povodom Svjetskog dana camere obscure te izložba radova iz camere obscure od kutije šibica. Na slici većina fotografija je iz moje camere obscure iz kutije šibica.

izložbeni pano sa pretežno mojim fotografijama iz camere obscure

2014/11  –  izložba Minimalizam

Tema zajedničke godišnje izložbe foto kluba Čakovec bila je Minimalizam. U Galeriji Scheier u Čakovcu predstavljen sam sa 4 fotografije.

moj minimalizam: dvije lijeve i dvije donje fotografije

 2014/11  –  izložba u Gradu, Slovenija

Zajednička međunarodna izložba Slovenskih, Mađarskih, Austrijskih i Hrvatskih foto klubova u starom dvorcu Grad na Goričkem u Sloveniji. Ja sam predstavljen sa fotografijom camere obscure iz kutije šibica pod nazivom Obscura na Stradunu.

donja fotografija – Obscura na Stradunu

 2014/4  –  Camera Obscura Gigantica

Camera Obscura Gigantica u centru Čakovca povodom Svjetskog dana camere obscure te izložba radova iz camere obscure od kutije šibica.

fotografije camere obscure iz kutije šibica – s lijeva na desno mojih devet fotografija

 

2013/9  –  Izložba FKČK MMXIII crno bijelo 

Zajednička izložba članova foto kluba Čakovec pod nazivom FKČK MMXII crno bijelo u Galeriji Scheier u Čakovcu.

gornje dvije fotografije: Hum i Mlin na Muri

2012/6  –  Izložba FKČK MMXII

Zajednička izložba članova foto kluba Čakovec pod nazivom FKČK MMXII u izložbenom prostoru čakovečkog Centra za kulturu.

četiri fotografije sa  desne strane – serija “Vode”

2012/4  –  izložba camera obscura

Povodom Svjetskog dana camere obscure u centru Čakovca postavljena je Camera Obscura Gigantica te izložba fotografija članova foto kluba Čakovec koji fotografiraju sa camerom obscurom iz kutije šibica. Ovo je moj pano:

fotografije iz camere obscure od kutije šibica

2012/4  –  Promišljati fotografski

Kulturni centar Dubrava (Zagreb), promocija knjige “Promišljati fotografski”, autor knjige Davor Žerjav uz izložene fotografije autora iz knjige. Moje 3 fotografije lijevo od njega. (foto:Sharpeye)

izložba fotografija iz knjige “promišljati fotografski”