logo
GALLERY

Čakovec – windows with a view

3 years, 7 months ago Blog 0

Od kada sama se počeo intenzivnije baviti fotografijom bio sam u prilici gledati na grad Čakovec “sa visoka”. Izreka kaže da svijet drugačije izgleda kad ga gledaš sa visoka. To je istina,  jer kad sam se x puta spustio na zemlju vidio sam da se neke ljepote neba sa ulice jednostavno ne vide.

Kad god sam bio u prilici vidjeti nešto zanimljivo, oblak, zalazak sunca, izlazak sunca, nekakvu neobičnu pojavu uvijek sam uzeo fotoaparat i to zabilježio. U zadnjih šest godina nakupilo se tih prizora svakojakih. Neki su možda neobični, neki prekrasni, neki dosadni, ali svaki ima ono nešto…inače ne bi vadio fotoaparat i to zabilježio!  :)

Tu ima širokih kadrova sa objektivom od 8mm (fish-eye) pa sve do 135mm, možda dvije-tri sa 300mm kad sam još posjedovao taj objektiv.

Odlučio sam te fotografije izdvojiti i “spakovati” u jedan video sa glazbenom podlogom. Evo što je ispalo iz 88 fotografija koje sam integrirao u video.

Uživajte!  :)

Čakovec – windows with a view from pixino on Vimeo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>