logo
GALLERY

FKČK: Izlet u Istru

7 years, 10 months ago Blog 0

U subotu 29.10.2011. od strane foto kluba Čakovec organiziran je izlet u Istru. Srdačni domaćini su bili foto klub Poreč i foto klub Sv.Lovreč. Ljepote tog Istarskog djela pohodili smo kroz druženje i fotografiranje. Ruta se sastojala od pregledavanja porečke rive, uži centar grada, odlazak u Sv.Lovreč gdje smo bili upoznati i sa povijesnim znamenitostima tog gradića. Sljedeća destinacija bila je  Grožnjan i na kraju Motovun, grad na vrhu brda.

Zajednička – Foto: Davor Dolenčić – klik na fotku

Izlet kao takav je bio i dosta naporan zbog četverosatne vožnje do Istre, ali i natrag  :) .  Mogu reći da je, bar meni, vrijeme jako brzo prošlo.  Imali smo lijepo vrijeme, puno toga za vidjeti, za fotografirati i na kraju druženje uz večeru i istarsku kuhinju.

Ja sam prvi put izveo širac Tamron 10-24mm na teren i mogu reći da sam zadovoljan objektivom. Više-manje se ponaša kao što je navedeno u recenzijama. No, treba još vremena da se bolje upoznamo.

Porečka riva – Tamron 10-24mm na 10mm – klik na fotku

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>